Arhiva Natječaji Lipanj 2024

Javni poziv za dostavu zahtjeva za sufinanciranje projekata standardnih djelovanja iz Programa LIFE 2021. – 2027. za LIFE natječaj 2024. godine

Ministarstvo zaštite okoliša i zelene tranzicije u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osiguralo je nacionalno sufinanciranje za projekte standardnih djelovanja koji se prijavljuju na natječaj Programa LIFE u 2024. godini. Pozivaju se svi potencijalni prijavitelji na dostavu zahtjeva za nacionalno sufinanciranje


28. lipanj 2024.

Godišnji plan natječaja tijela državne uprave za 2024. godinu

Ured za udruge pripremio je objedinjeni Godišnji plan natječaja i drugih programa financiranja udruga iz javnih izvora na nacionalnoj razini u 2024. godini .


28. lipanj 2024.

Europski tjedan mobilnosti 2024.

Otvorene su prijave aktivnosti gradova i općina povodom obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti 2024. godine. Europski tjedan mobilnosti je manifestacija koja se pod pokroviteljstvom Europske komisije održava svake godine, u razdoblju od 16. do 22. rujna. Sa ciljem unaprjeđenja života građana u urbanim sredinama kroz alternativne načine javnog prijevoza u svakodnevnom životu.


28. lipanj 2024.

Javni Poziv za neposredno financiranje projekata smanjivanja potrošnje tvari koje oštećuju ozonski sloj i fluoriranih stakleničkih plinova (JP ZO 7/2024)

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za neposredno financiranje projekata smanjivanja potrošnje tvari koje oštećuju ozonski sloj i fluoriranih stakleničkih plinova (JP ZO 7/2024).


27. lipanj 2024.

Najava Trećeg Poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru Programa transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021.-2027.

U okviru Programa transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021.-2027. najavljena je objava Trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga


27. lipanj 2024.

Izmjena natječajne dokumentacije “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a”

Dana 24. lipnja 2024. Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, Posredničko tijelo razine 1, objavilo je izmjenu natječajne dokumentacije, a popis izmjena nalazi se u dokumentu Prikaz izmjena i dopuna Uputa za prijavitelje” natječajne dokumentacije PDP “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a”


27. lipanj 2024.

Natječaj za podnošenje zahtjeva za potporu iz sektora vina unutar Strateškog plana zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. - 2027. za intervenciju „58.1.a.01. – RESTRVINEY(58(1)(a)) – Restrukturiranje i konverzija vinograda“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za podnošenje zahtjeva za potporu iz sektora vina unutar Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027. za intervenciju “ 58.1.a.01. – RESTRVINEY – Restrukturiranje i konverzija vinograda“.


19. lipanj 2024.

Otvaranje Poziva za međunarodne suradničke projekte u programu Eurostars 3

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) najavljuje otvaranje zajedničkog poziva za međunarodne suradničke projekte u programu Eurostars 3 te omogućuje tvrtkama da pošalju radnu verziju svoje prijave na natječaj „Vaučer program za usluge stručnjaka za pomoć u pripremi projektne prijave za program Eurostars“.


19. lipanj 2024.

Prvi Javni poziv za novi projekt EmBRACE

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Prvi Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga suradnje mikro i malih poduzeća na pograničnom području Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore u okviru Fonda projekata malih vrijednosti (Small Project Fund – SPF), projekta EmBRACE (Enhancing MSEs sustainaBle gRowth And CompEtitiveness).


19. lipanj 2024.

Javni Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u fazi predakceleracije

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u FAZI PREDAKCELERACIJE u okviru PROGRAMA AKCELERACIJE u sklopu mjere “Jačanje akceleracijske aktivnosti.


10. lipanj 2024.

Potpora poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo za 2024. godinu

Ministarstvo gospodarstva objavilo je Poziv na dodjelu bespovratnih sredstva Potpora poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo (referentni broj: NPOO.C1.1.1.R4-I1.02) s ciljem podupiranja bržoj i boljoj prilagodbi gospodarstva trenutnim i budućim ekološkim zahtjevima kroz ulaganja u zelenu tranziciju i stvaranje zelenih vještina kako bi se smanjio negativni učinak na klimu i okoliš, povećala održivost proizvodnje, očuvala postojeća i stvorila nova radna mjesta te ojačala lokalna i regionalna konkurentnost.


7. lipanj 2024.

Natječaj za provedbu intervencije 76.01. Osiguranje poljoprivredne proizvodnje

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je drugi Natječaj za provedbu intervencije 76.01. „Osiguranje poljoprivredne proizvodnje“ iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027.


7. lipanj 2024.

Javni poziv za neposredno sufinanciranje poticanja mjera odvojenog skupljanja komunalnog otpada (JP ZO-2/2024)

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za neposredno sufinanciranje poticanja mjera odvojenog skupljanja komunalnog otpada.


7. lipanj 2024.

Javni poziv za neposredno sufinanciranje provođenja izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom u okviru kružnog gospodarstva JP ZO-4_2024

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za neposredno sufinanciranje provođenja izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom u okviru kružnog gospodarstva JP ZO-4_2024.


7. lipanj 2024.

Osiguravanje infrastrukturnih uvjeta za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje infrastrukturnih uvjeta za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”.


4. lipanj 2024.

Osječko-baranjska županija objavila je nekoliko javnih Poziva

Osječko-baranjska županija na svojoj je web stranici objavila nekoliko javnih poziva u mjesecu lipnju


4. lipanj 2024.